Rešitev za vaše težave z zobmi

Če nimamo svojega izbranega zobarja in hitro rabimo pomoč takšnega strokovnjaka, je vedno dobro pri sebi imeti vsaj kakšen kontakt, na koga se lahko obrnemo. Odlično mesto za reševanje zobnih oziroma ustnih težav predstavlja podjetje OrthoDental, ki ima svoje zobne ambulante po več krajih v naši državi. Kje točno se nahajajo, pa lahko že sedaj preverite na spletni strani orthodental.si.

Na spletni strani omenjenega podjetja z zobozdravstvenimi storitvami lahko najdete opise vseh storitev. Hitro lahko ugotovimo, da nam zaposleni strokovnjaki s področja zobozdravstva lahko ponudijo rešitve za prav vse vrste težav z zobmi. Prav tako pa izjemno velik poudarek namenjajo tudi estetiki zob.

Kdaj pridejo v poštev zobni vsadki in ali ste pravi kandidat za njih?

Verjetno ena od najbolj zoprnih težav v naših ustih je to, da nam odpade kak zob ali celo več hkrati. Še zlasti neprijetno pa je to za nas, če se nam to zgodi povsem nepričakovano. V podjetju OrthoDental vam v tem primeru ponujajo eno od najboljših in daleč najbolj učinkovitih rešitev. To so zobni vsadki oziroma zobni implantati.

A še preden se zaradi izgube zoba ali več zob odločite za vstavitev implantatov, bodo v omenjeni ambulanti preverili, ali ste sploh dovolj primerni kandidat zanje. Idealen kandidat za tovrstno zobno storitev oziroma rešitev je tisti, ki je na sploh dobrega zdravja, dovolj redno in temeljito skrbi za vzdrževanje svoje ustne higiene in ne nazadnje nima prav nobenih znakov aktivne paradontalne bolezni.

Iz podjetja OrthoDental poročajo, da več kot 95 % vgradenj zob poteka brez kakršnih koli zapletov oziroma težav. Po tem ko je zobni vsadek primerno vstavljen na določeno mesto, je seveda potrebno dovolj učinkovito okrevanje, in sicer za popolno zraščanje kosti ter implantata oziroma zobnega vsadka.

Dolgoročna učinkovita rešitev za manjkajoče zobe

Na sploh pa o zobnih vsadkih lahko rečemo, da so v resnici kot vaši zobje. To pomeni, da od vas zahtevajo povsem enako skrb nege kot jo zahtevajo naravni zobje. Vsekakor so ob tem ključni tudi redni pregledi pri zobarju, in sicer zlasti za dovolj zgodnjo diagnozo morebitnih sprememb.

Če svoje implantate primerno in pravilno negujemo, seveda lahko predstavljajo izjemno dobro dolgoročno rešitev za prav vse manjkajoče zobe. Za pregled in posvet pa se lahko že sedaj naročimo v OrthoDental.

Največje prednosti zobnih vsadkov, ki jih izpostavlja OrthoDental

Če dvomite v storitev zobni implantati za manjkajoče zobe, so vam v podjetju OrthoDental pripravili kar nekaj ključnih prednosti. To so:

  • naravni izgled vašega nasmeha,
  • takojšnja povrnitev izgubljene samozavesti,
  • povečanje samopodobe,
  • trajna ter izjemno vzdržljiva oziroma trpežna rešitev,
  • brez čakalnih vrst,
  • obročno plačilo do 48 obrokov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja