Vabilo na skupinski ali individualni jezikovni tečaj

Zavedamo se, da z dovolj dobrim znanjem tujega jezika lahko izstopamo na trgu dela in s tem pritegnemo tudi pozornost kadrovnikov. S svojo dvojezičnostjo lahko precej obogatimo svoj življenjepis, obenem pa lahko razvijamo še številna druga znanja pa tudi spretnosti, ki jih pri kandidatih za zaposlitev ne nazadnje iščejo tudi delodajalci.

Številna podjetja se zaradi svetovnega spleta bistveno lažje širijo tudi na mednarodne trge. Posledično se mala in večja podjetja povezujejo z mednarodnimi partnerji in strankami, zato vse več prostih delovnih mest zahteva znanje vsaj še enega drugega jezika. Torej, ne glede na to, ali bomo iskali delo v malem podjetju ali v veliki korporaciji, je velika verjetnost, da bomo morali govoriti vsaj en tuji jezik. Za učenje slehernega pa v resnici ni nikoli prepozno. S slednjim se strinjajo tudi v podjetju Panteon. To je jezikovna šola, ki ponuja vrhunske jezikovne tečaje. Vabljeni torej na skupinski ali pa individualni tečaj izbranega tujega jezika. Na učenje jezika se lahko prijavite kar preko njihove spletne strani panteon.si.

Z dobrim znanjem tujega jezika izstopate iz množice

Na najbolj zaželena prosta delovna mesta prispe po več sto prošenj, konkurenca na trgu dela je zato še toliko bolj neizprosna. Z znanjem drugega ali pa tretjega jezika lahko bistveno lažje izstopamo iz množice. Še zlasti to velja, če so naše izkušnje ter kvalifikacije podobne tistim, ki jih imajo tudi preostali kandidati. Čas je, da poskrbimo, da je naše znanje jezikov v našem življenjepisu postavljeno na vidno mesto, da ga delodajalec ne bo spregledal.

Za prijavo na jezikovni tečaj ni nikoli prepozno. Res je, da se mladi lahko še bolje priučijo tujega jezika, a so tudi odrasli v številnih pogledih pri usvajanju takšnega znanja marsikdaj v prednosti. Ravno zato v podjetju Panteon ponujajo jezikovne tečaje za vse generacije. Posebno mesto pa dajejo tistim tečajem jezikov, ki so posebej namenjeni podjetjem.

Obvladanje tujega jezika lahko prinaša večjo plačo

Ko se ljudje odločamo za učenje jezika v obliki tečaja, navadno v ospredje postavimo ceno. A ne glede na to, koliko bi nas stal tečaj tujega jezika, moramo v mislih vedno imeti, kaj nam lahko usvojeno znanje prinese v naše življenje.

Raziskave kažejo, da so zaposleni, ki govorijo vsaj en tuji jezik, praviloma plačani bolje v primerjavi s sodelavci, ki govorijo le en jezik. Znanje drugega jezika nam lahko plačo poveča celo za več kot 10 %. Slednje je zlasti odvisno od jezika pa tudi države, v kateri prebivamo.

Krepitev drugih znanj in spretnosti z znanjem tujega jezika

Ena od ključnih prednosti, ki jo navajajo pri odličnem poznavanju tujega jezika, je tudi to, da dvojezičnost močno krepi še druga znanja in spretnosti. Tudi na to vas bodo opozorili v jezikovni šoli Panteon. Na sploh je znano, osebe, ki govorijo enega ali pa več tujih jezikov, precej uspešneje rešujejo težave in so bolj ustvarjali, ne nazadnje tudi bolj empatični.

Tudi sicer so dvojezični ljudje bistveno bolj odprti za sprejemanje stališč drugih. Precej lažje vzpostavljajo medosebne odnose. Tudi slednje velja za odlično veščino, predvsem na področjih, kot so poslovni odnosi ali pa delo s strankami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja